Bestuursinteresseborrel

Wanneer:

27-03-2023 19:00

Gezocht: bestuurders voor academisch jaar 2023-2024!

Ben je geïnteresseerd in een bestuursjaar bij NSO Eques? Lijkt het je leuk om jezelf naast je studie verder te ontwikkelen  en door middel van een bestuursjaar in nauw samenwerkingsverband de belangen van je medestudenten te behartigen en mooie activiteiten te behartigen? Dan is een bestuursjaar wat voor jou!

Even kort over ons: NSO Eques is een organisatie voor de studenten met een interesse in de commerciële rechtspraktijk. Het professionele karakter staat hoog in het vaandel bij NSO Eques en het focust zich op de masterstudenten en derdejaars bachelorstudenten in het ondernemingsgerichte recht. Het bestuur van NSO Eques is een parttime-bestuur, wat betekent dat naast het bestuursjaar ruimte is voor extra vakken of het schrijven van je scriptie.

Heb je interesse en lijkt het je leuk om wat meer te horen over zo’n bestuursjaar bij NSO? Kom dan naar de bestuursinteresseborrel op 27 maart bij Café Maxim! Hier kan je op laagdrempelige manier eens kijken of een bestuursjaar wat voor jou is.

 

 

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.