De Verdieping I

Wanneer:

26-10-2023 12:30

Beste rechtenstudent(e),

 

Na het succes van vorige ‘De Verdieping’ cursussen, organiseert NSO Eques dit semester ‘De Verdieping: Burgerlijk Recht I’.

Ben je ambitieus, gedreven, volg je het vak B3 Burgerlijk Recht I en vind je dit interessant? Dan is dit de cursus voor jou! ‘De Verdieping: Burgerlijk Recht I’ bestaat uit in totaal drie bijeenkomsten, geleid door experts in hun vakgebied.

Het doel van ‘De Verdieping’ is het bieden van verdieping en verbreding naast de cursus Burgerlijk Recht I in de bachelor. Het is geen tentamentraining of tweede reeks werkgroepen: je gaat echt dieper in op de stof uit de colleges of onderwerpen die daarmee verband houden. Een koppeling naar de praktijk wordt gemaakt, door onder andere het bespreken van actualiteiten en het benadelen van praktijkstukken.

Bijeenkomst I vindt plaats op donderdag 26 oktober van 12:30-15:15u.

Bijeenkomst II vindt plaats op donderdag 9 november van 12:30-15:15u.

Bijeenkomst III vindt plaats op donderdag 23 november van 12:30-15:15u.

Voor deelname aan ‘De Verdieping’ wordt een gedegen voorbereiding van de voorgeschreven literatuur verwacht.

Bij inschrijving wordt verwacht dat je alle drie de data aanwezig zult zijn.

Inschrijven kan tot en met 24 oktober. Vul onderstaand formulier in! Nadere informatie wordt z.s.m. bekend gemaakt.

 

Inschrijven voor De Verdieping: Burgerlijk Recht I

Maximum file size: 516MB

Door mij aan te melden verklaar ik ermee akkoord te gaan dat tijdens de activiteit foto's en/of video-opnamen gemaakt kunnen worden, die kunnen worden gedeeld en bewaard door NSO Eques.

 

Sterpartner van NSO Eques

GoldPartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.