Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Verdieping I

Wanneer:

26-10-2023 12:30

Beste rechtenstudent(e),

 

Na het succes van vorige ‘De Verdieping’ cursussen, organiseert NSO Eques dit semester ‘De Verdieping: Burgerlijk Recht I’.

Ben je ambitieus, gedreven, volg je het vak B3 Burgerlijk Recht I en vind je dit interessant? Dan is dit de cursus voor jou! ‘De Verdieping: Burgerlijk Recht I’ bestaat uit in totaal drie bijeenkomsten, geleid door experts in hun vakgebied.

Het doel van ‘De Verdieping’ is het bieden van verdieping en verbreding naast de cursus Burgerlijk Recht I in de bachelor. Je gaat dieper in op de stof uit de colleges, waardoor je extra goed voorbereid bent op het tentamen, je master of een stage.

Daarnaast wordt een koppeling naar de praktijk gemaakt, door onder andere het bespreken van actualiteiten en het benadelen van praktijkstukken. De drie experts zullen je meenemen in hun eigen vakgebied.

We beginnen de bijeenkomsten met een gezamenlijke lunch om 12:30u. De bijeenkomsten starten om 13:00u en duren tot 15:00u met uitloop tot 15:15u. De eerst bijeenkomst vindt plaats in zaal 2.130 van het Grotiusgebouw (2e verdieping, loop naar CPO en dan direct naar rechts).

Bijeenkomst I vindt plaats op donderdag 26 oktober van 12:30-15:15u waarbij mr. M. Algra (advocaat bij ING) meer gaat vertellen over de vestiging van zekerheden.

Bijeenkomst II vindt plaats op donderdag 9 november van 12:30-15:15u waarbij mr. d.r. A. Steneker (Universitair hoofddocent Radboud) meer gaat vertellen over de overdracht en haar bijzonderheden.

Bijeenkomst III vindt plaats op donderdag 23 november van 12:30-15:15u waarbij mr. E. Oppendijk van Veen (advocaat/mediator bij Resor) meer gaat vertellen over de verhaal & retentie en uitwinning van zekerheden.

 

Bij inschrijving wordt verwacht dat je alle drie de data aanwezig zult zijn. Zoals gezegd wordt de lunch door ons verzorgd.

Inschrijven kan tot en met 24 oktober. Vul onderstaand formulier in! We zien je aanmelding graag tegemoet.

 

Inschrijven voor De Verdieping: Burgerlijk Recht I

Maximum file size: 516MB

Door mij aan te melden verklaar ik ermee akkoord te gaan dat tijdens de activiteit foto's en/of video-opnamen gemaakt kunnen worden, die kunnen worden gedeeld en bewaard door NSO Eques.

 

Sterpartner van NSO Eques

GoldPartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.