DLA Piper kennismakingslunch

Wanneer:

08-02-2023 12:00

Omdat we het bij DLA Piper belangrijk vinden dat er een persoonlijke klik is, organiseren wij elke twee maanden een kennismakingslunch op ons kantoor in Amsterdam. De kennismakingslunch is voor rechtenstudenten een uitgelezen kans om verschillende Junior Associates en één van onze recruiters te ontmoeten, waardoor je een gevoel krijgt bij de sfeer en de mensen bij ons op kantoor. Heb jij al een specifieke voorkeur voor een bepaald rechtsgebied? Dan kan jij dit ook aangeven.  Wij zorgen dan dat jij gekoppeld wordt aan een advocaat van deze expertise, zodat jij hem of haar al jouw vragen kan stellen.

Ben jij benieuwd naar DLA Piper? Studeer jij rechten (regulier, fiscaal of notarieel) en zit jij in het derde jaar van jouw bachelor of ben jij bezig met jouw master? Meld je dan via deze website aan voor DLA’s Meet & Eat! Wij ontvangen graag jouw CV, cijferlijst(en), eventuele stagebeoordelingen en welk rechtsgebied jouw voorkeur heeft.

Meld je aan via: Kennismakingslunch – DLA Piper CareersDLA Piper Careers

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.