Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dirkzwager Masterclass 2024

Wanneer:

25-04-2024 09:00

Beste associate,

Op donderdag 25 en vrijdag 26 april 2024 organiseert Dirkzwager een Masterclass!

Van donderdag op vrijdag overnacht je in een hotel vlakbij kantoor. Het doel is om je te laten ervaren wie Dirkzwager is, wat ze doen én om je kennis te laten maken met de stad Arnhem. Het programma bestaat uit een combinatie van inhoudelijke en informele activiteiten.

Voor wie?

Je kunt je aanmelden als je (bijna) in de masterfase van je rechtenopleiding zit. Dit kan zijn rechtsgeleerdheid (iedere afstudeerrichting), notarieel en fiscaal recht. Je kunt je ook inschrijven als je recent bent afgestudeerd. Er is in totaal plek voor 20 studenten.

Aanmeldprocedure

Om je aan te melden voor deze masterclass klik je op deze link. Stuur per mail je CV, een motivatiebrief en meest recente cijferlijst(en) mee. In de week van 8 april vinden de (online) sollicitatiegesprekken plaats. Aanmelden kan tot en met donderdag 4 april.

 

 

 

 

Sterpartner van NSO Eques

GoldPartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.