Masterintroductie 2022-2023

Wanneer:

01-09-2022 08:00

Beste rechtenstudent(e),

Begin jij in september aan een van de masterspecialisaties Ondernemingsrecht, Burgerlijk Recht, Financieel recht of de Duale/Onderzoeksmaster en heb je affiniteit met het ondernemingsgericht recht? NSO Eques organiseert dit jaar de Masterintroductie voor de nieuwe lichting masterstudenten op donderdag 1 september en vrijdag 2 september! Dit is de ideale mogelijkheid om je aanstaande medestudenten (nog) beter te leren kennen en om alvast in contact te komen met de praktijk. Daarbij krijg je een uitstekend beeld van NSO Eques als stichting en waar zij voor staat, alsook van (een deel van) haar partnerkantoren.

Allereerst maken we op donderdag op interactieve wijze kennis met twee partnerkantoren in Amsterdam. De avond sluiten we in Amsterdam in stijl af met een driegangendiner bij Cafe in the City op het Leidseplein en daarna is er de mogelijkheid om het uitgaansleven van Amsterdam in te duiken. Ook op de vrijdag kom je in contact met meerdere (regionale) kantoren en promovendi, maar dan in een middeleeuws kloosterpand in hartje Nijmegen.

Naast de formele activiteiten wordt gezorgd voor voldoende ontspanning en informele activiteiten. Je zult hoe dan ook een goed beeld krijgen van de master, de advocatuur en krijg je een mooie gelegenheid om medestudenten te leren kennen.

Hieronder volgt een globaal overzicht van de activiteiten van de Masterintroductie. Bij inschrijving zal worden gevraagd om een kleine bijdrage van €20,-. Eventuele reiskosten worden vergoed door Eques.

Wij hopen je voldoende geënthousiasmeerd te hebben en ontvangen je graag op 1 en 2 september.

Groet,

NSO Eques, Team Masterintroductie

Programma donderdag 1 september

 • 08:00-10:00 Nijmegen Centraal Station naar Amsterdam (reiskosten worden vergoed)
 • 10:00-14:00 Bezoek bij een partnerkantoor in Amsterdam-Zuid met lunch
 • 15:00-18:00 Bezoek bij Stek Advocaten in Amsterdam met borrel
 • 18:00-X Diner en afsluiting (na een gezellig avond worden wij ‘s nachts door middel van busvervoer naar Nijmegen Centraal Station gebracht, uiteraard kun je ook de laatste trein naar huis nemen als je dit prettiger vindt)

Programma vrijdag 2 september

 • 11:00-11:30 Ontvangst met koffie en thee
 • 11:30-12:30 Promovendi Van der Heijden Instituut
 • 12:30-13:30 Lunch
 • 13:30-14:30 Dirkzwager Legal & Tax over het Gezondheidsrecht
 • 14:30-16:00 Informele activiteit
 • 16:00-17:00 Mediation
 • 17:00-18:00 Borrel en afsluiting
Inschrijven kantoorbezoek Dirkzwager
Maximale uploadgrootte: 10MB
Bezig met versturen
Geen andere activiteiten gevonden

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.