Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Masterintroductie 2024

Wanneer:

29-08-2024 09:00

Dag 1 | Donderdag 29 augustus 2024

Dag 2 | Vrijdag 30 augustus 2024

 

Klaar voor een kickstart van je master? NSO Eques nodigt je uit voor onze tweedaagse masterintroductie. We trappen op donderdag 29 augustus af een introductie van (het bestuur van) NSO Eques en twee lezingen in het ons vertrouwde Grotiusgebouw. Na de lezingen vertrekken we naar Golfbaan Het Rijk van Nijmegen voor de lunch en zullen we exclusieve golfclinic volgen. We sluiten de eerste dag af met een hapje en een drankje bij Wijnbar Buskens in Nijmegen. De tweede dag vindt plaats in Amsterdam, waar we een bezoek brengen aan twee advocaten kantoren (de namen maken we binnenkort bekend!), gevolgd door een verrassingsactiviteit en een diner. Na het diner verkennen we uiteraard het nachtleven in de Pijp. Het vervoer van en naar Amsterdam is inbegrepen. In de nacht van vrijdag 30 augustus zal de nachtbus rond 03.00 uur vanuit Amsterdam vertrekken richting Nijmegen. Details over het programma volgen nog, dus houd vooral de socials van NSO Eques in de gaten!

 

Inschrijfdeadline

Dinsdag ’20 augustus 2024

Afmelden kan tot 20 augustus 2024.

Vragen en/of opmerkingen?

masterintro.eques@gmail.com

 

Masterintroductie 2024
Om een deel van de activiteiten te financiëren, vragen wij een eigen bijdrage van €10,-. Hierbij machtig ik NSO Eques om eenmalig €10,- af te schrijven voor deelname aan de Masterintroductie.
Op dag 2 maak ik gebruik van de nachtbus die tussen 03:00 en 04:00 uur vertrekt vanuit Amsterdam naar Nijmegen

Maximum file size: 516MB

Tijdens het evenement worden beeldopnamen gemaakt. Ik ga ermee akkoord dat deze mogelijk online verschijnen.

Sterpartner van NSO Eques

GoldPartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.