Reis 2023: Helsinki

Wanneer:

29-04-2023 00:00

Van 29 april tot en met 4 mei reist NSO Eques af naar het prachtige Helsinki. Helsinki werd in 1550 door de Zweedse koning Gustaaf I gesticht, om als handelsconcurrent voor het aan de overkant van de Finse Golf gelegen Tallinn te dienen. Dit streven verliep niet succesvol en Helsinki bleef een onbeduidend stadje totdat Finland in 1809 door Rusland werd ingelijfd. In 1812 werd besloten de hoofdstad van het westelijk gelegen Turku naar het centraal gelegen Helsinki te verplaatsen.

Vanaf toen groeide de stad snel. Tegenwoordig is Helsinki in alle opzichten de belangrijkste stad van het land. Het is de regeringszetel en het diplomatieke centrum. Vrijwel alle hoofdkantoren van grote Finse en internationale ondernemingen zijn in Helsinki of in de voorstad Espoo gevestigd. Helsinki is tevens de grootste industriestad van het land.

Wil jij deze prachtige stad beter leren kennen en daarnaast een onvergetelijke week beleven met je medestudenten, voor de schappelijke prijs van 400 euro? Hier zitten de vliegtickets, ruimbagage, hotel met ontbijt, alle toegangstickets, ov-ticket, bus naar vliegveld en viermaal diner bij inbegrepen!

Meld je snel aan voor deze reis. De aanmeldingen sluiten op 5 maart om 23:59.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jij ook?

Aanmelden reis
Naam
Naam
Eerste
Last

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.