Sollicitatie Teams 2022-23

Wanneer:

18-09-2022 23:59

NSO Eques is op zoek naar nieuwe teamleden voor het studiejaar 2022-23. Wil jij je komend collegejaar inzetten voor Eques en samen met jouw team je steentje bijdragen aan onze activiteiten? Als actieve associate kan je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en samenwerken in een enthousiast team van studenten. De teams vormen het hart van NSO Eques. Door hun bijdrage kan de stichting draaiende blijven. Door actieve associate te worden kun je jezelf ontwikkelen naast je studie! Je leert veel nieuwe mensen kennen, zowel studenten als vakspecialisten uit de praktijk, wat handig is voor je stage- en carrièrekansen. Daarbij kan je je organisatorische en communicatieve vaardigheden naar hartenlust ontwikkelen binnen de diverse teams, waarin veel ruimte wordt gelaten voor eigen initiatief.

 

Wij zijn op zoek naar ambitieuze associates voor Teams Formeel, Informeel, Update, Marketing, Symposium en Lustrum. Meer informatie over de werkzaamheden lees je op de website onder “Over Eques”.

Solliciteren is mogelijk tot en met 18 september. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 22 en 28 september. Houd maandagavond 3 oktober vrij!

 

Sollicitatie Teams 2022-23

Sollicitatie Teams 2022-23

Team
Maximale uploadgrootte: 516MB
Maximale uploadgrootte: 516MB
Voorkeur dagdeel
Teamcaptain
Bezig met versturen

 

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.