Symposium 2023: De Pandora’s box van de blockchain

Wanneer:

31-03-2023 09:30

De Pandora’s box van de blockchain

Op 31 maart 2023 vindt het NSO Eques symposium weer plaats, dit jaar genaamd: de Pandora’s box van de blockchain. Pandora was in de Griekse mythologie de eerste vrouw. Haar naam betekent vrij vertaald: draagster van alle giften. Een van deze giften was een doos van Zeus, die zij onder geen voorwaarde mocht openen. Dit deed zij toch en bevrijdde daarmee “het slechte”. Tegenwoordig gebruikt men het spreekwoord ook om onvoorzienbare gevolgen te duiden. Zo zien wij dit terug in de blockchain technologie. Naar verluidt opende iemand onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto deze Pandora’s box met de eerste blockchain database met een bijbehorende valuta, Bitcoin.

Het symposium is dit jaar extra feestelijk, omdat de opening van het tweede Lustrum zal plaatsvinden. Het symposium vindt plaats op landgoed Brakkesteyn van 9:30 tot 17:15 inclusief volledig verzorgde lunch. De workshops worden verzorgd door: Allen & Overy, Stibbe en Boels Zanders. Het belooft een mooie en leerzame dag te worden. Tot dan!

 

Inschrijven voor het Symposium
Tijdens het evenement worden beeldopnamen gemaakt. Ik ga ermee akkoord dat deze mogelijk online verschijnen *
*Afmelden kan tot 48 uur voor aanvang van het Symposium
Maximale uploadgrootte: 516MB
Bezig met versturen

Sterpartner van NSO Eques

Goldpartners van NSO Eques

partners van NSO Eques

Inschrijven als Associate

NSO Eques organiseert het hele jaar door interessante activiteiten. Ben jij student en wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan gratis aan als associate door het formulier in te vullen! Klik op de button voor het formulier.