Op 29 en 30 augustus is het zover: de masterintroductie van NSO Eques! Dit jaar organiseren we de masterintroductie niet alleen voor studenten die starten met de masters Ondernemingsrecht en Financieel recht, maar ook voor studenten die de master Burgerlijk recht gaan volgen! De masterintroductie geeft jou de kans om je toekomstige medestudenten, de masters én Eques beter te leren kennen. We hebben een bomvol programma waarbij het volgende centraal staat: business meets pleasure. Op 29 augustus starten we de dag met een inhoudelijk programma met interessante sprekers. De middag en avond staan in het teken van gezelligheid en het leren kennen van je medestudenten. Zo organiseren we een leuke activiteit, gaan we met elkaar dineren en sluiten we de dag af met een welverdiende borrel!

Op 30 augustus reizen we af naar Amsterdam voor twee kantoorbezoeken. In de ochtend gaan we naar ING, waar we meer leren over wat het juridische werk bij een bank precies inhoudt. In de middag bezoeken we een gerenommeerd advocatenkantoor: Clifford Chance! Ook daar starten we met een inhoudelijk programma en sluiten we de dag af bij de kantoorborrel.

Kortom, de perfecte voorbereiding op jouw master! Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier! Ook als je al in je master zit of hier pas volgend jaar mee begint ben je meer dan welkom deel te nemen aan de masterintroductie. Aanmelden kan tot en met 24 augustus. Hopelijk tot dan!

 

Inschrijven voor de masterintroductie
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeur bij de workshopindeling.
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 516MB
Bezig met versturen
Previous post

Eques borrel

Next post

Dit is het meest recente bericht.