De ontwikkeling van soft sills heeft de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen in de praktijk. Binnen de rechtenstudie komen deze vaardigheden echter minimaal aan bod. Daar willen wij verandering in brengen door een uitdagend programma aan te bieden dat bestaat uit drie bijeenkomsten op de universiteit en een afsluitende bijeenkomst bij Deloitte. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 8 maart:  Cursus presenteren door Klaas Wiertzema
  • 15 maart: Cursus onderhandelen door Rogier Elshout
  • 22 maart: Cursus ethiek door Marcel Becker
  • 29 maart: Praktijkcasus bij Deloitte Legal in Amsterdam

Een cursus duurt van 13:30 tot ongeveer 16:30 uur en de praktijkcasus (inclusief reistijd) van ongeveer 12:00 tot en met 17:00 uur, waarna we borrelen bij Deloitte. Bij afronding met goed gevolg (actieve deelname en aanwezigheid) ontvang je een certificaat van NSO Eques en Deloitte. Met een goede reden mag één cursus, niet zijnde de afsluitende praktijkcasus, gemist worden.

Lijkt het jou leuk om bij de eerste editie van de Soft Skills Course te zijn? Aanmelden kan van maandag 4 tot en met vrijdag 22 februari via onderstaand formulier. Vergeet niet je CV en korte motivatie mee te sturen, aan de hand daarvan wordt geselecteerd. Aanmelden staat open voor iedere rechtenstudent. Maandag 25 februari wordt de selectie bekend gemaakt.

Inschrijven Soft Skills Course
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 10MB
Bezig met versturen
Previous post

Lunchlezing Iris Palm-Steyerberg

Next post

Dit is het meest recente bericht.