Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sollicitatie Teams

Auteur:
Bestuur XI

De teams vormen het hart van NSO Eques. Door hun bijdrage kan de stichting draaiende blijven. Door actieve associate te worden kun je jezelf ontwikkelen naast je studie! Je leert veel nieuwe mensen kennen, zowel studenten als vakspecialisten uit de praktijk, wat handig is voor je stage- en carrièrekansen. Daarbij kan je je organisatorische en communicatieve vaardigheden naar hartenlust ontwikkelen binnen de diverse teams, waarin veel ruimte wordt gelaten voor eigen initiatief. Kijk hieronder voor een overzicht van onze teams!

Team Formeel

Ben jij of ken jij een student die het leuk vindt om kwalitatief hoogstaande en professionele activiteiten te organiseren voor studenten met interesse in de commerciële rechtspraktijk? Als teamlid van Team Formeel ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alle formele activiteiten van NSO Eques.

Door deze functie te vervullen, doe je ervaring op in het organiseren van activiteiten en kom je veel in contact met de praktijk. Het is ontzettend waardevol om over deze ervaring te beschikken als student en later als jurist. Daarnaast is het ontzettend leuk om onderdeel uit te maken van een team van gelijkgestemden!

Team Informeel 

Daar waar NSO Eques tal van professionele en formele activiteiten organiseert, dient er ook te worden gezorgd voor de nodige ontspanning en gezelligheid. Team Informeel is verantwoordelijk voor de organisatie van de informele activiteiten van de stichting, waaronder de maandelijkse borrel, verschillende themaborrels zoals een Valentijns- of kersttruienborrel, het nieuwjaarsdiner en de jaarlijkse pubquiz. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor recruitmentdiners waarbij advocatenkantoren en associates op een informele wijze nader kennis kunnen maken.

Door informele activiteiten aan te bieden aan de associates, creëren we een goede balans tussen de formele en informele activiteiten en zorgen wij voor een hechte en gezellige achterban van NSO Eques.

Team Reis 

Team Reis organiseert ook dit jaar een studiereis voor de associates van NSO Eques.

Team Symposium

Een van de meest spraakmakende activiteiten op de agenda van NSO Eques is het jaarlijks terugkerend symposium. Gedurende deze dag spreken specialisten uit de top van hun vakgebied over een actueel onderwerp dat nauw verweven is met het ondernemingsgericht recht. Voorgaande jaren hebben de volgende juridisch prominente onderwerpen de revue gepasseerd: “De Beursgang van ABN-AMRO”, “Onze kroonjuwelen onder vuur”, “Brexit” en “Vennootschappelijke transparantie”.

Het symposium begint met een plenair gedeelte waarin verschillende vooraanstaande sprekers het woord krijgen. De ochtend wordt afgesloten met een inhoudelijke paneldiscussie tussen de verschillende sprekers. Vervolgens zullen vier toonaangevende advocatenkantoren in kleinere groepen ieder een inhoudelijke diepgaande workshop verzorgen. Tot slot bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een borrel de dag gezamenlijk te evalueren.

Team Update

Iedere twee weken verschijnt een Update over actuele nieuwsberichten of andere juridische relevante onderwerpen. De Updates worden gepubliceerd op de website en worden tevens aangekondigd via LinkedIn.

Team Marketing

Team Marketing zorgt voor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van NSO Eques op sociale media. Daarbij zorgen zij voor een stijl die bij “het merk” van NSO Eques past.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een Team? Vul dan onderstaande formulier in! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 september.

Sollicitatie Teams 2023-24
Team

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB

Teamcaptain
Bezig met versturen