Formele activiteiten

‘What law school doesn’t teach you’

In Team Formeel nemen gemotiveerde, ambitieuze en gedreven rechtenstudenten met affiniteit voor ondernemingsgericht recht zitting. Hun doel is om de associates verdieping en verbreding binnen deze rechtsgebieden aan te bieden. Zo organiseert dit team diverse lunchlezingen, in samenwerking met professoren, advocaten en docenten. Het doel van deze lezingen is om de associates een inkijk te geven in de praktijk en de wetenschap. Het team organiseert daarnaast ‘De Verdieping’ om studenten verbreding en verdieping te bieden bij de cursussen Burgerlijk Recht I en Ondernemingsrecht in de bachelor. Verder is Team Formeel betrokken bij de organisatie van de Dag van de Financials en de Dag van de Nichekantoren. Deze activiteiten zijn bedoeld om studenten kennis te laten maken met advocatenkantoren, bedrijven en instellingen, die gewoonlijk minder snel op het netvlies van studenten staan. Team Formeel is de drijvende kracht achter de formele activiteiten van Eques.

Al met al wil Eques, door het aanbieden van deze formele activiteiten, een zo volledig mogelijk beeld geven van welke carrièremogelijkheden er na de studie zijn voor de geïnteresseerden in het ondernemingsgericht recht.

Team formeel wordt gevormd door Emily van den Brink, Dylan Verheij, Dilara Khalfallah, Julius Huberts (team captain), Janine van den Bercken (v.l.n.r.) en Roy van den Heuvel (niet op de foto).