Symposium

Een van de grootste activiteiten die Eques jaarlijks organiseert is het symposium. Het onderwerp van het symposium betreft steeds een zeer actueel thema uit de ondernemingsgerichte praktijk, waarover diverse vooraanstaande sprekers de deelnemers op de hoogte brengen van alle ins en outs. Zo zijn de afgelopen jaren onderwerpen voorbijgekomen als, ‘De Beursgang van ABN Amro’, ‘De ondergang van Royal Imtech N.V.’ en ‘Cracking the Corporate Governance Code’. Eques werkt hierbij nauw samen met het Van der Heijden Instituut en het Instituut voor Insolventierecht, beide onderdeel van het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht.

Naast de verschillende sprekers die het plenaire gedeelte verzorgen, zullen meerdere gerenommeerde advocatenkantoren ieder een inhoudelijke workshop verzorgen. Vakspecialisten zullen de deelnemers tijdens deze workshop verdiept kennis laten maken met het onderwerp.

Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten: de deelnemers worden zoals gebruikelijk voorzien van een voortreffelijke lunch en de dag zal in stijl worden afgesloten met een Eques-waardige borrel.

Kortom: Team Symposium stelt alles in het werk om er een onvergetelijke dag van te maken en het succes van voorgaande editie(s) te evenaren.

Team Symposium wordt gevormd door Florian Dorland (team captain), Onur Danismant, Matteo Stainer, Emma van Oossanen, Maartje Nieuwenhuis en Lonneke Wouters.